Stammtisch-tapaamiset

Useamman vuoden ajan N Club Finland järjesti kuukausittaisia ”Stammtisch”-tapaamisia Helsingissä. Ymmärrettävistä syistä näitä ei ole voitu viime vuosina järjestää, mutta palaamme vähitellen normaaliin toimintaan tältäkin osin.

Stammtisch (saks. ”kantapöytä”) on vapaamuotoinen ja säännöllisesti toistuva jäsenten tapaaminen valitussa ravintolassa. Erityistä ohjelmaa ei pääsääntöisesti ole etukäteen suunniteltu. Osallistujat kokoontuvat illanviettoon syömään, juomaan ja vaihtamaan ajatuksia yhteisestä harrastuksesta sekä myös suunnittelemaan yhdistyksen tulevaa toimintaa.

NCF:n kantapöytä kokoontuu joka kuukauden toisena torstaina klo 17:00 alkaen Helsingin Rautatieaseman kyljessä olevassa ravintola Haussman:issa. Paikalle ovat tervetulleita kaikki jäsenemme ja toki myös ei-vielä-jäsenet, jotka ovat yhdistykseen kiinnostuneita liittymään. Ensimmäisen kerran kokoonnutaan torstaina 10.11.2022 klo 17:00 alkaen.

Ravintola Hausman:iin voi tutustua heidän web-sivuillaan: Ravintola Hausman | Rento ja lämminhenkinen bistro

Paikalle pääsee kätevästi junalla kauempaakin. Ravintolaan on asemalaiturilta lyhyt kävelymatka. Muutkin julkisen liikenteen yhteydet ovat lähellä. Omalla autolla paikalle saapuville suositellaan Europark-Eliel-pysäköintihallia, jossa myös sähköautoille lataus tarjolla: Pysäköinti Elielinaukio, P-Eliel | EuroPark

Tervetuloa mukaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *