BR74
 

NCF Wiki

RSS
Modified on 2009-09-30 11:24 by Administrator Categorized as Wiki

Tervetuloa N Club Finland:in pienoisrautatie-wikiin!


Swiss Crocodile


N Club Finland:in pienoisrautatie-wikiin on koottu harrastajalle tarpeellista tietoa suomenkielellä ja sisältö laajenee koko ajan. Wikiä ylläpitää N Club Finland ja sen käyttö on ilmaista kaikille. Wiki on tarkoitettu omaan, yksityiseen käyttöösi eikä sen kaupallinen hyödyntäminen ole sallittua. Lue tarkempi Creative Commons -käyttöoikeuslisenssi.

Tiedot on järjestetty wiki:ksi, jota voivat vapaasti lukea kaikki käyttäjät. Wikin artikkelit on linkitetty toisiinsa, jolloin täydentävän tiedon löytäminen kustakin aiheesta on helppoa. Tiedon löytämiseen wikistä on useita tapoja. Wikin artikkelit täydentyvät jatkuvasti ja uusia lisätään koko ajan.


Creative Commons License
Tämän wikin sisällön käyttö on sallittu Creative Commons lisenssin Nimeä/Epäkaupallinen/Ei muutettuja teoksia 3.0 Unported mukaisesti. Aineistoa lainattaessa on lähteenä mainittava aina N Club Finland ja http://www.n-club-finland.org/wiki. Pidempien lainausten yhteydessä on mainittava tarkka linkki, josta tieto löytyy. Aineistoa ei saa käyttää mihinkään kaupalliseen tarkoitukseen ilman tekijänoikeuden haltijan lupaa.

ScrewTurn Wiki version 3.0.0.333. Some of the icons created by FamFamFam.

 

Copyright ©2008 N Club Finland. All Rights Reserved.