BR74
       
FlagIn English

N Club Finland logo

N Club
 
 

Jäsentuotteet

 

N Club Finland toimii aktiivisesti sellaisten N-mittakaavan tuotteiden saatavuuden parantamiseksi, joita jäsenemme N-harrastuksessaan tarvitsevat ja joita ei ole joko Suomessa tai ollenkaan saatavilla. Toimimme yhteistyössä valmistajien ja jälleenmyyjien kanssa. Myös jäsenille tarkoitettuja yhteishankintoja järjestetään säännöllisesti. Yhteishankintoihin voivat osallistua ainoastaan yhdistyksen jäsenet. Muita, ensisijaisesti yhdistyksen jäsenille varattuja, tuotteita saattaa olla tapauskohtaisesti myös yleisessä myynnissä jälleenmyyjien kautta. Yhdistyksen jäsenet saavat jäsentuotteet yleistä myyntihintaa edullisemmilla jäsenhinnoilla.

 

 

Logo Mestarimallit

 

Puuvaunut 1

Puuvaunut 1

 

Valmistaja: Tmi Mestarimallit

Valmistusvuosi: 2014

Myynti: vain yhdistyksen jäsenille

 

Toiminimi Mestarimallit on toteuttanut N Club Finland ry:lle neljä erilaista puuvaunua N-mittakaavassa korkealuokkaisina rakennussarjoina. Vaunut ovat ensimmäiset suunnitellusta 12 erilaisen vaunun kokoelmasta, joka julkaistaan vuosina 2014-2016. Ensimmäisten vaunujen esikuvat ovat kaksi erilaista makuuvaunua ja kaksi päivävaunua. Vaunut ovat saatavana kahtena erilaisena kahden vaunun pakkauksena, jossa yksi päivävaunu ja yksi makuuvaunu. Korkealaatuisten vaunujen sarjojen osat on toteutettu uushopeasyövytteenä ja osin valutekniikalla. Vaunuissa on runsaasti hienoja yksityiskohtia. Rakennussarjaa myy N Club Finland ry. ja sen voivat ostaa ainoastaan yhdistyksen jäsenet. Lisätietoja vaunuista jäsenillemme löytyy foorumeiltamme.

 

 

Logo Mestarimallit

 

Mansardikattoiset talot

Mansardikattoiset talot

 

Valmistaja: Tmi Mestarimallit

Valmistusvuosi: 2014

Myynti: vain yhdistyksen jäsenille

 

Toiminimi Mestarimallit on N Club Finland ry:n toimeksiannosta toteuttanut rakennussarjan tyypillisestä taajamien mansardikattoisesta puutalosta N-mittakaavassa. Rakennussarja on saatavana kahden talon pakkauksena, jossa on tarvikkeet yhdelle useamman asunnon pientalolle ja yhdelle yhdistetylle asuintalo-kaupparakennukselle. Korkealaatuisen sarjan osat on toteutettu uushopeasyövytteenä ja osin valutekniikalla. Rakennussarjaa myy N Club Finland ry. ja sen voivat ostaa ainoastaan yhdistyksen jäsenet.

 

 

Logo Mestarimallit

 

Tavaramakasiini

 

Tavaramakasiini

 

Valmistaja: Tmi Mestarimallit

Valmistusvuosi: 2010

Myynti: -

 

Mestarimallit on yhdessä Suomen Rautatiemuseon ja N Club Finland ry:n kanssa toteuttanut rakennussarjan suomalaisesta tavaramakasiinista N-mittakaavassa. Makasiini soveltuu erityisen hyvin aiemmin julkaistun tyyppiaseman kanssa käytettäväksi. Korkealaatuisen sarjan osat on toteutettu messinkisyövytteenä ja valutekniikalla. Rakennussarjaa on rajoitetusti saatavilla myös NCF ry:n ulkopuolisille Rautatiemuseon kaupan kautta.

 

 

Logo Mestarimallit

 

Tyyppiasema (Tapanila)

 

Tapanilan asema

 

Valmistaja: Tmi Mestarimallit

Valmistusvuosi: 2009

Myynti: -

 

Toiminimi Mestarimallit on yhdessä Suomen Rautatiemuseon ja N Club Finland ry:n kanssa toteuttanut rakennussarjan suomalaisesta tyyppiasemasta N-mittakaavassa. Sarjan esikuvana on ollut Tapanilan asema. Korkealaatuisen sarjan osat on toteutettu messinkisyövytteenä ja valutekniikalla. Rakennussarjaa on rajoitetusti saatavilla myös NCF ry:n ulkopuolisille Rautatiemuseon kaupan kautta.

 

Noch logo

Papusalot

 

Papusalkoja

 

Valmistaja: Noch

Valmistusvuosi: 2009

Myynti: N Club Finland ry. (vain jäsenille)

 

Noch on valmistanut sarjan laserleikattuja papusalkoja N-mittakaavassa. Tuote ei ole yleisessä myynnissä, vaan sarja on varattu yksinomaan INGA.NET-järjestön jäsenyhdistyksille. Suomessa saavat N Club Finland:in jäsenet hankittua tuotteen yhdistyksen kautta. Ulkopuolisille tuotetta ei myydä.

 

 

Logo Mestarimallit

 

Rintamamiestalo A20

 

Rintamamiestalo A20

 

Valmistaja: Tmi Mestarimallit

Valmistusvuosi: 2009

Myynti: -

 

Toiminimi Mestarimallit on yhdessä Suomen Rautatiemuseon ja N Club Finland ry:n kanssa toteuttanut rakennussarjan suomalaisesta rintamamiestalosta N-mittakaavassa. Korkealaatuisen sarjan osat on toteutettu messinkisyövytteenä ja valutekniikalla. Rakennussarjaa on rajoitetusti saatavilla myös NCF ry:n ulkopuolisille Rautatiemuseon kaupan kautta.
 

 

Logo Bearware

 

Moduulirakennussarjat

 

Module Kit

 

Valmistaja: Bearware

Valmistusvuosi: 2008 -

Myynti: Modelshop (Tampereen Risteysasema),  N Club International (Saksa)

 

N Club Finland:in moduulistandardin mukaisia 80  x 40 cm -kokoisen moduulirungon rakennussarjoja sekä irtopäätyjä ja raiteiden kohdistustyökaluja on saatavana NCF-moduuleja rakentaville. Moduulikehikon valmistaminen rakennussarjasta on helppo ja nopea tapa päästä alkuun moduulien rakentamisessa.

 

 

NCF-moduulitarvikkeet

 

 

NCI-moduulipääty

 

N Club Finland käyttää moduulistandardinaan N Club International-yhteisön kehittämää standardia, joka on Suomen lisäksi käytössä Saksassa ja Espanjassa. Moduuleissa käytetään aina tehdasvalmisteisia tarkkuuspäätyjä, joissa on messinkihokit teräksisiä kohdistustappeja varten. Lisäksi tarvitaan kohdistusjigi.

 

 

 
 
Copyright ©2007-2021 N Club Finland. All Rights Reserved.