BR74
       
FlagIn English

N Club Finland logo

N Club
 
 

Toimintamuodot

 

Tavoitteet

N Club Finland pyrkii edistämään ennenkaikkea N-mittakaavaisten moduulien rakentamista ja levittämään tietoutta N-mittakaavasta sekä eurooppalaistyylisestä N-harrastuksesta. Kaikkien saavutuksia ja valintoja arvostetaan yhtälailla yhteisössämme ja uusia jäseniä pyritään kannustamaan mukaan aktiiviseen osallistumiseen alusta saakka. Pidämme ennenkaikkea mielessä, että kyseessä on harrastus, josta jokaisen pitää voida nauttia eikä turhaa ryppyotsaisuutta haluta mukaan. Harrastamme N-mittakaavaa rentoutuaksemme emmekä suinkaan lisätäksemme stressiä ja tuhlataksemme energiaa turhiin kiistoihin. N Club Finland:issa ei ole "oikeita' tai "vääriä" tapoja harrastaa vaan annamme kaikkien kukkien kukkia.

 

Foorumit

Kerhotilamme sijaitsee Internetissä; oma yksityinen foorumimme on paikka, jossa vaihdamme mielipiteitä ja jossa voimme jakaa monenlaisia resursseja keskenämme. Foorumeille keräämme kaikkea harrastuksessa tarpeellista jäsentemme hyödyksi, julkaisuja, valokuvia, tiedostoja ym.

 

Standardisointi

Pyrimme toimimaan standardien aikaansaamiseksi ja niiden saamiseksi yleistymään N-mittakaavan harrastustoiminnassa Suomessa. Moduulistandardi on tämän alan hankkeista tärkein ja siinä, kuten muillakin alueilla mahdollisuuksien mukaan, pyrimme toimimaan yhteistyössä muiden I-N-G-A.NET-yhteisöjen kanssa sillä ei ole järkevää lähteä keksimään ratkaisua sellaiseen ongelmaan, johon joku on jo hyvän ratkaisun aiemmin kehittänyt.

 

Hankinnat

Yhteishankinnoin ja tuottajien kanssa yhteistyössä voimme tuoda jäsentemme ulottuville monia resursseja, joita ei Suomen oloissa muuten helposti löytäisi. Suuri apu tässä on I-N-G-A.NET-yhteistyöjärjestö, jonka kautta vaihdamme jatkuvasti tietoja ja muuta hyödyllistä eri maiden N-harrastajayhteisöjen kesken. Tärkein kohde materiaalisektorilla on standardimme mukaisten moduulipäätyjen ja kokonaisten, puuosat ja kiinnittimet sisältävien, moduulirakennussarjojen hankintakanavien luonti jäsenillemme.

 

Moduulikokoontumiset

Tärkeä osa toimintaamme ovat modulikokoontumiset; jäsentemme osallistuminen yhteisillä moduuliradoilla joko keskuudessaan tai sitten erilaisissa alan tilaisuuksissa niin Suomessa kuin muuallakin. Vastavuoroisesti toivotamme meille tervetulleeksi moduulivieraat ulkomaisista sisarjärjestöistämme. Kun toimintamme laajenee, saatamme jopa järjestää omia yhteispohjoismaisia tai yleiseurooppalaisia N-mittakaavan tapaamisia.

 

NCI-moduulistandardi

NCI-logo

 

NCI-moduulipääty

 

N Club Finland käyttää moduulistandardinaan N Club International-yhteisön kehittämää standardia, joka alunperin perustuu Z-mittakaavasta saatuihin moduulikokemuksiin Z- Club International-kerhon piirissä. NCI-standardi on Suomen lisäksi käytössä useissa kerhoissa Saksassa ja Espanjassa.

 

 

 
 
Copyright ©2007-2021 N Club Finland. All Rights Reserved.